CSAPATÉPÍTŐK


ÖSSZERÁZNÁK A CSAPATOT?
MI EBBEN SEGÍTÜNK!

Társszállodánkkal, a Lillafüreden található Hotel Palotával közösen egyedi csapatépítő programokat, klasszikus készség- és szervezetfejlesztő tréningeket, szabadidő aktív eltöltését célzó programokat kínálunk cégeknek, szervezeteknek, egyesületeknek, baráti társaságoknak. Az időtartama az egyedi igényekhez igazodva néhány órás, de akár a több napos is lehet.

5 OK, AMIÉRT ÉRDEMES BENNÜNKET VÁLASZTANI

  • Legyen szó szállásról, konferenciatermekről, gálavacsoráról, borkóstolóról, zenés programról, a belvárosi fekvésű City Hotel Miskolc és társ-szállodája, a Lillafüredi Palotaszálló biztosítja a rendezvény sikerét és egyediségét.
  • Az élmény garantált, változatos kültéri és beltéri attrakciók kínálata egyénre szabható korosztályi megkötés nélkül Miskolcon és Lillafüreden egyaránt, a jó hangulatról profi és elkötelezett animátorok gondoskodnak.
  • A Palotaszálló közelében található kalandvölgy Magyarország egyik legszebb természeti környezetében, közel két hektáros, érintetlen természetben található, a Bükki Nemzeti Park területén.
  • A rendezvény ezernyi külsős kulturális és természetjáró élménnyel színesíthető, melynek szervezését teljeskörűen vállaljuk.


Ha olyan programot keres, ami valóban összerázza a csapatot, növeli a teljesítményt és javítja a kommunikációt, kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS