RENOMÉ CAFÉ & BISTRO


A hangulatos étkezések helyszíne a Renomé Café & Bistro, ahol a bisztró stílus adta szabadság és kreativitás lehetőséget teremt arra, hogy prémium alapanyagok használatával és szemet kényeztető, ízléses tálalással vendégeink élményként tekinthessenek az étkezésre. A nemzetközi és formabontó magyaros étel kínálat egyaránt gasztronómiai élménnyel kecsegtet. Az étterem 50 férőhelyes, melyet tavasztól őszig egy hatvan férőhelyes terasz egészít ki , lehetőséget kínálva ezzel nem csak az a ’la carte étkezések számára, hanem a rendezvények lebonyolítására is. Engedje magát elcsábítani egy fenséges ebédre, vacsorára!


Csillapítsa szomját lobby bárunkban,

mely a földszinten, a recepció mellett található és naponta 6.00-22.00 óra között várja vendégeit kávékínálattal, üdítőkkel és gyümölcslevekkel, alkoholos italokkal, sós harapnivalókkal, valamint a szobába is kérhető minibár csomagokkal.

Hétköznaponként ebédidőben ízletes menüvel várjuk vendégeinket, de remek helyszín egy kellemes hangulatban elköltött hétvégi családi ebédhez is. Az a’la carte étkezések mellett az étteremben, zártkörű vacsorák és egyéb rendezvények lebonyolítására is lehetőség nyílik. 

 

Renomé Cafe & Bistro éttermünk napközben üzleti megbeszélések tökéletes találkozási pontja, délután egy nyugodt, belvárosi kikapcsolódáshoz nyújt kellemes környezetet, este pedig a munka utáni önfeledt beszélgetések ideális helyszíne.

Nyugodt környezetet, gyors parkolást, emlékezetes élményeket és izgalmas lehetőségeket keres, hogy összejöjjenek meglévő és jövőbeni potenciális üzleti partnereikkel?

Az üzleti kapcsolatteremtés és kisebb üzleti megbeszélések egyik leghatékonyabb módja egy változatos kínálatú villásreggeli, mely ínycsiklandozó falatok és illatos kávé mellett teremt baráti légkört az üzleti megbeszélésekhez.

 


 

 

 Speciális elképzeléseit is sikerrel váltjuk valóra, egyedi igényeinek megfelelő ajánlattal szolgálunk. Kérje ajánlatunkat még ma!

AJÁNLATKÉRÉS