RENDEZVÉNYEK


Szívünkön viseljük rendezvénye sikerét, teljes körű és személyre szabott szolgáltatást nyújtunk vendégeinknek!

A kiváló megközelíthetőséggel rendelkező, családias hangulatú, négycsillagos szálloda épülete egyaránt ideális helyszín céges rendezvények (konferencia, tréning, csapatépítő) és családi események (születésnap, évforduló, esküvő) lebonyolítására is. Válasszon rendezvényéhez családias környezetet és emlékezetes kísérőprogramokat!

Szemináriumok, tréningek, üzleti találkozók lebonyolítására tökéletes helyszínt biztosítanak a légkondicionált, természetes fényű, egybenyitható, projektorral és kivetítővel felszerelt rendezvénytermeink. Termeinkben modern audiovizuális műszaki felszerelés (vezetékes és vezeték nélküli internet, projektor, vetítővászon, hangosítás, számítógép, flipchart tábla és pinwand tábla)) segíti a rendezvények tökéletes lebonyolítását. Konferenciák, céges rendezvények szüneteiben kávé bekészítést vállalunk, a főétkezésekhez pedig választhatnak tányérszervizes és büféasztalos menüajánlatainkból.

A gépkocsival érkezők a szálloda udvarán zárt, kamerával őrzött parkolóban tudhatják biztonságban járműveiket, de lehetőség van közvetlen a szálloda előtt is parkolni.

CÉGES RENDEZVÉNYEK,TOVÁBB KÉPZÉSEK,TRÉNINGEK


A Budapesttől csak 2 órányi autóútra lévő, központi fekvésű City Hotel Miskolc**** szálloda inspiráló helyszín konferenciák, rendezvények, tréningek, továbbképzések és más céges rendezvények számára. Hotelünk kedvező belvárosi fekvése, számtalan, jól variálható rendezvényterme konferenciákra, továbbképzésekre, kiállításokra, családi rendezvényekre, esküvőkre a legjobb választást jelentheti.

A City Hotel Miskolc **** ideális helyszín azon cégek számára is, akik tevékenységüknél fogva folyamatos továbbképzéseket, tréningeket tartanak dolgozóiknak, vagy akár rendszeres termékbemutatót szerveznek. A résztvevők családias, igényes környezetben, kiszakítva a mindennapok nyüzsgéséből zavartalanul követhetik az előadásokat, a szünetekben pedig kötetlen beszélgetéseket folytathatnak az ízletes kávészüneti kínálatból csipegetve.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

CSAPATÉPÍTŐK


Társszállodánkkal, a Lillafüreden található Hotel Palotával közösen egyedi csapatépítő programokat, klasszikus készség- és szervezetfejlesztő tréningeket, szabadidő aktív eltöltését célzó programokat kínálunk cégeknek, szervezeteknek, egyesületeknek, baráti társaságoknak. Az időtartama az egyedi igényekhez igazodva néhány órás, de akár a több napos is lehet.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

CSALÁDI RENDEZVÉNYEK


A City Hotel Miskolc **** és kapcsolódó Renomé Cafe & Bistro kitűnő helyszíne családi ünnepekhez köthető ebédeknek, vacsoráknak és születésnapi partiknak. Ha szeretné a család egy kiemelkedően fontos eseményét megünnepelni gondtalanul egy hangulatos helyszínen, éttermünkben, emeleti különtermeinkben vagy á la carte teraszunk egy szeparált részén, írjon nekünk és személyre szabottan elkészítjük ajánlatunkat.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

ESKÜVŐK


Szállodánk kivételes helyszínt biztosít egy igazán különleges esküvőhöz, ahol a romantikus álmok valóra válnak. A City Hotelben minden ideális egy valóban egyedülálló esküvő megrendezéséhez. Vendégeiket kora délutántól vendégváró falatokkal kényeztethetik több helyszínen. A polgári szertartás lebonyolítására zárt térben van lehetőség, egyedi dekorációval és hangtechnikával.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ