GASZTRONÓMIA


A hangulatos étkezések helyszíne a Renomé Café & Bistro, ahol a bisztró stílus adta szabadság és kreativitás lehetőséget teremt arra, hogy prémium alapanyagok használatával és szemet kényeztető, ízléses tálalással vendégeink élményként tekinthessenek az étkezésre. A nemzetközi és formabontó magyaros étel kínálat egyaránt gasztronómiai élménnyel kecsegtet. Az étterem 50 férőhelyes, melyet tavasztól őszig egy hatvan férőhelyes terasz egészít ki, lehetőséget kínálva ezzel nem csak az a ’la carte étkezések számára, hanem a rendezvények lebonyolítására is. Engedje magát elcsábítani egy fenséges ebédre, vacsorára!

ASZTALFOGLALÁS: +36 70 337 3071 TELEFONSZÁMON VAGY AZ RENDEZVENY@RENOMEBISTRO.HU E-MAIL CÍMEN LEHETSÉGES!

MINIBÁR CSOMAGOK


ÜDÍTŐ CSOMAG

Frissüljenek fel érkezéskor és kérjék előre üdítő csomagunkat, melyet érkezésre a szobájukba készítünk. Egy fárasztó hosszú út után igazán jól esik a felfrissülés!
A csomag az alábbi termékeket tartalmazza: 0,5 l-es szénsavmentes ásványvíz, 0,33 l-es Coca Cola, 1 csomag mogyoró

Ára: 2.500 Ft

SÖR CSOMAG

Frissüljenek fel érkezéskor és kérjék előre sör csomagunkat, melyet érkezésre a szobájukba készítünk. Egy fárasztó hosszú út után igazán jól esik a felfrissülés!
A csomag az alábbi termékeket tartalmazza: 2 db 0,33 l-es Heineken sör és 1 csomag mogyoró.

Ára: 3.100 Ft


Hétköznaponként ebédidőben ízletes menüvel várjuk vendégeinket, de remek helyszín egy kellemes hangulatban elköltött hétvégi családi ebédhez is. Az a’la carte étkezések mellett az étteremben, zártkörű vacsorák és egyéb rendezvények lebonyolítására is lehetőség nyílik. 

Renomé Cafe & Bistro éttermünk napközben üzleti megbeszélések tökéletes találkozási pontja, délután egy nyugodt, belvárosi kikapcsolódáshoz nyújt kellemes környezetet, este pedig a munka utáni önfeledt beszélgetések ideális helyszíne.


Speciális elképzeléseit is sikerrel váltjuk valóra, egyedi igényeinek megfelelő ajánlattal szolgálunk. Kérje ajánlatunkat még ma!