LILLAFÜREDI PALOTASZÁLLÓ


Gyermekkorunk örökzöld kirándulóhelye Lillafüred! Ki ne látott volna lélegzetelállító fotókat Magyarország legnagyobb esésű vízeséséről? A Hámori-tó partján álló neoreneszánsz kastélyról és Függőkertről? Az európai viszonylatban is egyedülálló Anna mésztufa-barlangról? Magyarország legszebb vonalvezetésű erdei kisvonatáról? Kihagyhatatlan élmény feltúrázni az Év kilátójához és gyönyörködni Lillafüred és a Palotaszálló látványában. A Mátyás korabeli vadászkastélyokra emlékeztető szálloda 1930 júniusában nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. Manapság a szálloda a romantikára vágyó szerelmesek, nosztalgiára szomjas örök ifjak, feltöltődést, meghittséget kereső párok, aktív kikapcsolódást igénylő családok és baráti társaságok kedvelt helyszíne. A társalgóban található kandalló, a mesés kilátást garantáló teraszok, a festett ólomüvegablakok, a toronyszobák mind egyedi hangulatot garantálnak itt-tartózkodásunk során.

TIPP: Egy feltöltő kirándulás után jóleső érzés finom grillfogások mellett gyönyörködni a körülölelő bükki erdőben a Palotaszálló teraszáról. Vigyék el otthonukba Lillafüred egy darabkáját archív fotókat tartalmazó könyveink révén! Szállóvendégeinkként érdeklődjenek a kedvezményekért a recepción!

Használják ki a társszállodánk nyújtotta szolgáltatásokat is Lillafüreden!

          Pihenjenek a Palotaszálló wellness részlegén 10% kedvezménnyel

A Hotel Palota Lillafüred**** wellness- és fürdőrészlege 10 m-es feszített víztükrű medencével, száraz és nedves szaunával (gőzfürdő), különálló gyermekmedencével, a beltéri merülő- és taposómedencével, kondicionáló teremmel biztosít lazítást és felfrissülést vendégeink részére.

          Ebédeljenek a Hámori tóra néző mesés kilátást biztosító Grill teraszon vagy a téli időszakban a Mátyás étteremben 20% kedvezménnyel

Á la carte étkezésre a középkori hangulatú Mátyás éttermünkben van lehetőség ősztől tavaszig, melynek gyönyörű, színes, üvegberakásos ablakai a régi Nagy-Magyarország egy-egy nevezetesebb városának jellegzetes építményeit ábrázolják. A nyári időszakban a Hámori-tóra néző grill teraszunk fogadja vendégeit 12.00 – 16.00 óráig.

SUNDAY BRUNCH MINDEN VASÁRNAP A HOTEL PALOTÁBAN


Engedje, hogy mi főzzünk Ön helyett, míg családjával élvezi a Palotaszálló gasztronómiai élményeit.

A Sunday Brunch vasárnap bőséges kínálattal (2-3 féle leves, 4-5 féle főétel, valamint a saláták mellett desszertek és friss szezonális gyümölcsök), hangulatos élőzenével és mesés kilátással várja az ínyenceket, a fenti hétvégék kivételével személyenként csupán 6.490.-Ft-os áron.

A változatos ízvilág főúri kényelemmel párosul Hunyadi éttermünkben 12.30-tól 16.00 óráig. A kisebbeknek 4 éves korig térítésmentes az ellátás, 12 éves korig 50% kedvezmény jár.

Legyen a vendégünk, étkezzen mesés környezetben és ízlelje meg a Palotaszálló különleges ízeit!

A hét többi napján is szívesen látjuk egy-egy á la carte étkezésre a Hotel Palota Grill teraszán vagy téli időszakban a Mátyás éttermünkben.

Foglaljon asztalt előre a +36-46-331-411-es telefonszámon, hogy legjobb helyeinket biztosíthassuk Önnek és családjának.

A fenti kedvezményeket előzetes egyeztetéssel tudjuk biztosítani a City Hotelben megszálló vendégeink részére.