KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSAINK


Hogy pihenésébe még több élmény férjen, bemutatjuk, milyen kényeztető, kalandra csábító programok várják a szállodánkban és a környéken. Amennyiben az alábbi szolgáltatásaink felkeltették érdeklődésüket, kérjük jelezzék elérhetőségünkön: info@cityhotelmiskolc.hu

Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy a bekészítéseket érkezésük előtt 24 órával szükséges megrendelni, ebben az esetben tudjuk garantálni a szobai bekészítést.


KEDVESKEDJEN PÁRJÁNAK ITT TARTÓZKODÁSUK ALATT!

Kortyoljanak el együtt egy pohár finom pezsgőt! Válasszanak Hungária Extra dry vagy Hungária Irsai ajánlataink közül!

Ára: 6.900 Ft

Üdítő csomag: frissüljenek fel érkezéskor és kérjék előre üdítő csomagunkat, melyet érkezésre a szobájukba készítünk. Egy fárasztó hosszú út után igazán jól esik a felfrissülés!
A csomag az alábbi termékeket tartalmazza: 0,5 l-es szénsavmentes ásványvíz, 0,33 l-es Coca Cola, 1 csomag mogyoró

Ára: 2.500 Ft

Sör csomag: frissüljenek fel érkezéskor és kérjék előre sör csomagunkat, melyet érkezésre a szobájukba készítünk. Egy fárasztó hosszú út után igazán jól esik a felfrissülés!
A csomag az alábbi termékeket tartalmazza: 2 db 0,33 l-es Heineken sör és 1 csomag mogyoró.

Ára: 3.100 Ft

Az előre megrendelt kiegészítő szolgáltatások árát a helyszínen szükséges kiegyenlíteni.

PARKOLÁS

A gépkocsival érkezők a szálloda udvarán zárt, kamerával őrzött parkolóban vagy a ház előtti utcafronton kialakított parkolókban tudhatják biztonságban járműveiket.

A belső udvarban található parkolók elfoglalása érkezési sorrendben történik. Busz parkolása is megoldható – ezen igényüket kérjük, foglalásuk alkalmával jelezzék!

ELEKTROMOS ROLLER

Számunkra is fontos a természet védelme, így ajánljuk vendégeink figyelmébe a nemrégiben Miskolcon is elindult rollermegosztó szolgáltatást, amely a város számtalan pontján kínál bérlési és parkolási lehetőséget – közvetlenül a szálloda előtt is – azoknak, akik ezt a közlekedési eszközt választják. 

A járművek bérlése és használata egy okoseszközökre telepíthető alkalmazás segítségével lehetséges. A használat végén az eszközt csak a kijelölt mobilpontokon lehet elhelyezni.

PROGRAM SZERVEZÉS

Recepciós kollégáink készséggel ellátják minden szükséges információval a tömegközlekedéssel és a látnivalókkal kapcsolatban és ingyenes térképet is biztosítanak. Kérje segítségüket városnéző programokkal, éttermekkel, vagy akár taxirendeléssel kapcsolatban.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK


KEDVEZMÉNYES JEGYEK KÖRNYÉKBELI ATTRAKCIÓKHOZ

Szállodánk recepcióján kedvezményes jegyek igényelhetők a Miskolctapolcai Barlangfürdőhöz, a Dorottya utca – Lillafüred – Garadna útvonalon közlekedő erdei kisvonathoz, a Lillafüreden található barlangokhoz, valamint a mesés kilátást nyújtó Libegőhöz. Kerüljék el a sorban állás fáradalmait és igényeljenek kedvezményes jegyeket szállodánkban.

TOVÁBB A LÁTNIVALÓKHOZ

TÁRSSZÁLLODÁNK A PALOTA SZÁLLÓ

 Pihenjenek a Palotaszálló wellness részlegén 10% kedvezménnyel

A Hotel Palota Lillafüred**** wellness- és fürdőrészlege 10 m-es feszített víztükrű medencével, száraz és nedves szaunával (gőzfürdő), különálló gyermekmedencével, a beltéri merülő- és taposómedencével, kondicionáló teremmel biztosít lazítást és felfrissülést vendégeink részére.

          Ebédeljenek a Hámori tóra néző mesés kilátást biztosító Grill teraszon vagy a téli időszakban a Mátyás étteremben 20% kedvezménnyel

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

AJÁNDÉKTÁRGYAK

Egyedi hűtőmágnesek Miskolc nevezetességeiről, Miskolc és Lillafüred érintettségű könyvek (a Képeslapok a Palotából- 90 éves időutazás Lillafüreden vagy az I Love Bükk c. könyv) elérhető a recepción.

SUNDAY BRUNCH MINDEN VASÁRNAP A HOTEL PALOTÁBAN

Engedje, hogy mi főzzünk Ön helyett, míg családjával élvezi a Palotaszálló gasztronómiai élményeit.

A Sunday Brunch vasárnap bőséges kínálattal (2-3 féle leves, 4-5 féle főétel, valamint a saláták mellett desszertek és friss szezonális gyümölcsök), hangulatos élőzenével és mesés kilátással várja az ínyenceket, a fenti hétvégék kivételével személyenként csupán 7.190-Ft-os áron.

Foglaljon asztalt előre a +36-46-331-411-es telefonszámon, hogy legjobb helyeinket biztosíthassuk Önnek és családjának.

A fenti kedvezményeket előzetes egyeztetéssel tudjuk biztosítani a City Hotelben megszálló vendégeink részére.